FIT DRUŽINSKI ŠPORTNI PROGRAMI

Naša vizija in poslanstvo je razvoj in promocija kvalitetnih, dostopnih in zanimivih programov, ki vsem starostnim skupinam omogočajo nadgradnjo svojih fizičnih potencialov v zdravega in odgovornega posameznika.

logo fit programi

SKUPINSKE VADBE - FIT MAMI
Vadbe so zasnovane in prilagojene dekletom in mamicam, ki bi rade izboljšale svojo fizično pripravljenost, gibljivost, moč in se obenem še sprostile in se pripravile na izzive, ki jih imajo v službi in domačem okolju. Učinek vadbe je večplasten zaradi različnih oblik vadbe in pristopov, ki jih imajo naši vaditelji.  Vadbe so pestre, zanimive, kreativne in učinkovite. Učinek bo "multi" za telo in dušo. Torkove vadbe bodo temeljile na pilatesu, četrtkove pa na funkcionalni vadbi. Vadbe bodo potekale pod vodstvom inštruktorice pilatesa Anite Derlink in kineziologa Mateja Stojnška.
Pri skupinskih vadbah bo poskrbljeno, da boste pridobile na kondiciji, lepi postavi, moči in se hkrati imele lepo in zabavno. Iz najboljšega smo izbrali najboljše, tako da boste imele v eni vadbi vse, kar potrebujete za dobro počutje, izgled in motivacijo. Čeprav gre za skupinsko vadbo, bo pristop zelo individualen.
TERMIN VADBE: 2 krat tedensko - torek od 18.30 do 19.30 v gimnastični telovadnici OŠ A.T. Linharta Radovljica in v četrtek v telovadnici vrtca Lesce od 19:00 do 20:00
CENA mesečne vadnine z DDV: 39,90 € za mamice otrok, ki so v naših programih in 44,90 € za ostale.
Prijavnica FIT-MAMI >>>

banner vadbe 1

banner vadbe 2


ZAHTEVNEJŠE SKUPINSKE VADBE - FIT & STRONG
Pod vodstvom kineziologa Mateja Stojnška in kondicijskega trenerja Davida Pagona smo vam oblikovali celoletni  program, ki vam bo pomagal nadgraditi vaše fizične in motorične sposobnosti, da boste lažje in hitreje dosegali zastavljene cilje. S preventivnim in strokovnim pristopom, boste korak za korakom dvigovali nivo moči, vzdržljivosti, različnih tehnik vadbe, stabilizacije, zdrave prehrane in naredili trden temelj za vaše zmagovalne aktivnosti.
Vadba je primerna za vse tiste, ki že imate dobro kondicijsko priprave in potrebujete nekoga, da boste še kvalitetneje napredovali.
TERMIN VADBE: vsak torek od 20.30 do 21.45 v mali telovadnici OŠ A.T. Linharta Radovljica
CENA mesečne vadnine z DDV: 34,90 € za starše otrok, ki so v naših programih in 39,90 za ostale.
Prijavnica FIT & STRONG >>>


ULTRA PROGRAMI
Gre za poseben celosten pristop, kjer posameznika glede na njegove cilje in želje pregledamo in mu svetujemo ter oblikujemo program z vidika tehnike, trenutne fizične priprave, prehrane in discipline (nadgradnja).
Za vse, ki se spogledujete z dolgimi in vzdržljivostnimi preizkušnjami (tek, kolo, plavanje, triatlon, ironman), imamo pripravljene celostne programe, ki zajemajo pregled stanja, načrtovanje, izvedbo in spremljanje s strani kondicijskega trenerja in kineziologa. Različne delavnice, testiranja, prireditve bodo program še obogatile, tako da boste hitreje dosegli zastavljene cilje.
Programe načrtuje in izvaja ekipa, ki jo sestavljajo športni pedagogi, kineziologi, inštruktorji in kondicijski trenerji.

DAVID PAGON
Športnik po duši in atlet že od malega. Ker so mu bile klasične razdalje maratonov počasi premalo, je svoj novi izziv našel v trialonu. Od leta 2010 ima za sabo več pomenbnih IRONMAN tekem, letošnja zadnja pa ima še poseben pečat, saj se je udeležil ekstremnega triatlona SWISSMAN v Švici in zasedel skupno fenomalno 4. mesto in 1. mesto v svoji konkurenci.
Od leta 2012 je tudi licenciran kondicijski trener in je že veliko posameznikom pomagal na poti do zastavljenih ciljev.

MATEJ STOJNŠEK
Športnik, ki so mi najbližje skupinski športi, predvsem košarka, je z zaključenim študijem na Fakulteti za šport postal diplomirani kineziolog. Svoje znanje in načrtovanje prenaša na posameznike, da hitreje napredujejo in izboljšujejo svojo tehniko.

ironman 1