FIT DRUŽINSKI ŠPORTNI PROGRAMI

Naša vizija in poslanstvo je razvoj in promocija kvalitetnih, dostopnih in zanimivih programov, ki vsem starostnim skupinam omogočajo nadgradnjo svojih fizičnih potencialov v zdravega in odgovornega posameznika.

logo fit programi

SKUPINSKE VADBE - FIT MAMI & FIT FOTR
Vadbe so zasnovane in prilagojene dekletom, mamicam in očkom. Torej vsem, ki bi radi izboljšali svojo fizično pripravljenost, gibljivost, moč in se obenem še sprostili in se pripravili na izzive, ki jih imajo v službi in domačem okolju. Učinek vadbe je večplasten zaradi različnih oblik vadbe in pristopov, ki jih imajo naši vaditelji.  Vadbe so pestre, zanimive, kreativne in učinkovite. Učinek bo "multi" za telo in dušo. Torkove vadbe bodo temeljile na pilatesu, četrtkove pa na funkcionalni vadbi. Vadbe bodo potekale pod vodstvom inštruktorice pilatesa Anite Derlink in kineziologa Mateja Stojnška.
Po lanski dobri izkušnji smo program letos še razširili in nadgradili, tako da lahko mamice/dekleta pripeljete na vadbo tudi svoje boljše polovice (fante, partnerje, može), da postanejo super FIT-FOTRI:)

Pri skupinskih vadbah bo poskrbljeno, da boste pridobile na kondiciji, lepi postavi, moči in se hkrati imel-e/i lepo in zabavno. Iz najboljšega smo izbrali najboljše, tako da bo v eni vadbi vse, kar potrebujete za dobro počutje, izgled in motivacijo. Čeprav gre za skupinsko vadbo, bo pristop zelo individualen.
TERMIN VADBE: 2 krat tedensko - torek od 18.30 do 19.30 v gimnastični telovadnici OŠ A.T. Linharta Radovljica in v četrtek v telovadnici vrtca Lesce od 19:00 do 20:00
CENA mesečne vadnine 2 x tednsko z DDV: 39,90 €
CENA mesečne vadnina 1 x tedensko z DDV: 24,90 €
ZAČETEK VADBE: TOREK, 14. SEPTEMBER OB 18:30
PREDSTAVITVENE URE: 14., 21. september

Prijavnica FIT-MAMI >>>

banner vadbe 1

banner vadbe 2