DISK GOLF

DISK GOLF TUDI NA GORENJSKEM!
Ekipa Natančnih orlov vabi nove igralce v svojo ekipo in na treninge disk golfa v Radovljici.

Tudi letos bomo nadaljevai s treningi DISK GOLFA. Ker v Radovljici oz. bližini še nimamo stalne proge za igranje, se bomo v povprečju 2 x na mesec vozili na lokacije, kjer so igrišča že postavljena. Za lokacije, termini in trajanje treningov se bomo dogovarjali sproti, najverjetneje pa se bomo družili ob petkih oz. za vikend. Treningi so primerni za otroke od 4. razreda dalje. Združili bomo vadbo tehnike metov diska, pravil igranja, kondicijske priprave, vadbo natančnosti in priprave na otroške turnirje v Sloveniji in tujini. Potrebujete samo športno opremo, disk (frizbi za disk golf) in dobro voljo za začetek.

Nekaj razlogov za vpis:
- druženje s sovrstniki,
- razvoj natančnosti, potrpežljivosti in strpnosti,
- gibanje in treningi v naravi,
- disk golf turnirji v Sloveniji in tujini,
- disc golf kampi in priprave za vpisane otroke.
STROŠEK VADNINE: 10 do 20 € z DDV na dan aktivnosti*
*Cena je odvisna od lokacije izvedbe vadbe in dodatnih stroškov prevoza, uporabe proge in opreme.

Obvezne prijave preko spletne prijavnice >>>


Disk golf prihaja iz Amerike, kjer so ga začeli igrati že pred 40 leti in je po pravilih podoben igranju pravega golfa, samo da palico in žogico zamenja frizbi. Cilj igre je s čim manj meti zadeti košaro, ki je lahko tudi 100 in več metrov stran od izmetne točke. Proga je speljana po različnih terenih in tako ustvarja lažje ali težje pogoje za met. Igra je primerna za otroke, mladino in starejšo populacijo. Lahko je družabne narave, lahko pa postane tudi pravo tekmovanje, kdo bo z manj meti prej opravil s progo.

Projekt pripravljamo v sodelovanju z DISK GOLF ZVEZO Slovenije, katera nam pomaga pri prepoznavnosti in promociji športa.

Tukaj si lahko ogledate švedski demo video...

disk_golf_zveza

        

 

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes