Počitniški programi

VESELO - DOŽIVETO in GIBALNO POLETJE


ŠE NE VESTE, KDO JE GIBALKO? 
Na kratko ga vam bova predstavila…
Nekoč, dolgo je tega, je živel pol pravljični in pol resnični lik Gibalko. Bil je zelo majhen, neroden in hitro se je utrudil, zato se nihče ni želel igrati in družiti  z njim. Bil je zelo nesrečen in osamljen. Globoko v sebi pa je hrepenel po stvareh, ki so mu bile nedosegljive.
Nekega lepega jutra, ko je v gozdu nabiral gozdne sadeže, pa je po naključju našel majhen svitek, na katerem je bila orisana pot do pravljičnega kraja, kjer naj bi vsakdo lahko postal odločen, vztrajen, pogumen, močan in srečen. Ta kraj se je skrival za devetimi gorami pri zadnjem jezeru.
Gibalko je globoko v srcu začutil močno željo in potrebo za odhod na pot v ta čarobni kraj. Gibalkota je bilo zelo strah, a se je kljub temu podal na pot, da najde ta kraj in si pridobi dobrih veščin in lastnosti…
Se nadaljuje...

Če pa ga želite spoznati v celoti se pripravite in ga obiščite v živo to poletje.


VTISI in POHVALE…
Hčerki sta bili lansko leto prvič na takem taboru in moram reči, da sta bili zelo zadovoljni. Kljub malo slabšemu vremenu sta doživeli veliko novih dogodivščin. Najbolj jima je ostalo v spominu spanje na seniku in vožnja z gondolo na Vogel. Vsekakor jima je ostalo v lepem spominu :)
Tudi jaz in partner sva bila zadovoljna z organizacijo in sprotnem obveščanjem preko SMS-ov o dogajanjih čez dan :)
Lep pozdrav, Mojca

Otrok je še dolgo časa po dogodku podoživljal  prijetno atmosfero Bohinja in raznolikih aktivnosti na taboru. Ob tem je celotna družina začutila pozitivno energijo, ki ste jo ustvarili tako organizatorji kot otroci. Naš otok se vam bo v bodoče še pridružil saj smo prepričani, da je vaš način dela z otroci ter izbira aktivnosti s poudarkom na naravi tisto kar otrok nujno potrebuje za nadaljnje življenje.    
LP, Leon in Mateja

kolaz GIBALKO

 

 

Prijavi se na novice tukaj ->


PAGON ŠPORT, Matej Pagon s.p. - Agencija za šport in prosti čas

NASLOV:
Ljubno 127
4244 PODNART
Slovenija
KONTAKT:
+386 41 767 282
info@pagonsport.si

PODATKI: 
Matična številka: 3603903000
ID. št. za DDV: SI78136610
TRR pri INTESA SANPAOLO BANKI:
SI56 1010 0005 3476 483
Sem zavezanec za DDV

Se vam zdimo zanimivi?

Je naša ponudba pritegnila vaše zanimanje?

Povprašajte nas