ORIENTACIJSKI PARK


Ljubno na Gorenjskem (Gorenjske jaslice). Prekrasna vasica, od koder se lahko razgledamo na vse strani neba in povsod bomo ugledali prekrasen razgled. Pogled na Julijske Alpe, Karavanke, Kamniško-Savinjske Alpe in Jelovico ustvarja krasno kuliso za različne aktivnosti v naravi. V sodelovanju z Orientacijsko zvezo Slovenije smo postavili rekreativno orientacijsko progo, kjer se lahko preizkusite v veščini orientiranja z aplikacijo MOBO. Proga je speljana po nezahtevnem terenu in je namenjena vsem starostnim skupinam. Lahko jo prehodite ali pretečete sami, z družino ali v skupini.

Proga je zaenkrat enostavna in za začetek ponuja začetni nivo zahtevnosti in je primerna za vse generacije. V prihodnje se bo proga spreminjala in omogočala tudi več težavnosti. Če želite progo preizkusiti, si karto sami natisnete in se ob poljubnem času poženete v lov za skritimi kontrolnimi točkami.

Vsebina strani se bo še nadgrajevala in omogočala še več koristnih informacij s tega področja.

Ostale stalne proge najdete tukaj >>>

Tukaj si lahko ogledate demo video...

Partner projekta: Slovenska orientacijska zveza

Za vse, ki se želite tekmovalno preizkusiti z orientacijo, vabljeni v enega od orientacijskih klubov, ki jih je po Sloveniji kar nekaj.


TEMATSKO ORIENTACIJSKI PARKI


Načrtujemo, kreiramo, ustvarjamo manjše in večje tematsko - orientacijske parke, v katere vpletemo unikatno zgodbo destinacije, jo povežemo z našim zaščitenim konceptom igrifikacije skritega zaklada, opremimo z unikatnimi ilustracijami in vse skupaj grafično povežemo v inovativen lokalni ali integralni turistični produkt.

Za koga? Za vse ki delujete v turizmu ali z njim sodelujete. Za vse, ki želite v svoj produkt vnesti nekaj novega in unikatnega. Za vse, ki želite biti drugačni in prepoznavni.


Z NAŠIMI PRODUKTI SMO DVIGNILI DODANO VREDNOST: