Orientacijski park

Ljubno na Gorenjskem. Prekrasna vasica, od koder se lahko razgledamo na vse strani neba in povsod bomo ugledali prekrasen razgled. Pogled na Julijske Alpe, Karavanke, Kamniško-Savinjske Alpe in Jelovico ustvarja krasno kuliso za različne aktivnosti v naravi.
V sodelovanju z orientacijsko zvezo smo postavili prvo rekreativno demo orientacijsko progo v Sloveniji, kjer se lahko preizkusite v veščini orientiranja. Proga je speljana po nezahtevnem terenu in je namenjena vsem starostnim skupinam. Lahko jo prehodite ali pretečete sami ali v skupini.

Proga je zaenkrat enostavna in za začetek ponuja začetni nivo zahtevnosti in je primerna za vse generacije. V prihodnje se bo proga spreminjala in omogočala tudi več težavnosti.
Če želite progo preizkusiti, nam pošljite e-pošto na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali SMS sporočilo na 041 767 282. Poslali vam bomo trenutno ažurno orientacijsko karto z vrisanimi točkami in navodili za progo. Karto sami natisnete in se ob poljubnem času poženete v lov za skritimi kontrolnimi točkami.

Vsebina strani se bo še nadgrajevala in omogočala še več koristnih informacij s tega področja.

Tukaj si lahko ogledate demo video...
Partner projekta: Slovenska orientacijska zveza 

Za vse, ki se želite tekmovalno preizkusiti z orientacijo, vabljeni v enega od orientacijskih klubov, ki jih je po Sloveniji kar nekaj.

orientacija2   slika_1   orientacija3   orientacija5   orientacija_3_splet  slika_3orientacija8

 

Orientacija_fotke

 

Predstavitev_center_dejavnosti_v_naravi_Ljubno_sole_splet

Prijavi se na novice tukaj ->


PAGON ŠPORT, Matej Pagon s.p. - Agencija za šport in prosti čas

NASLOV:
Ljubno 127
4244 PODNART
Slovenija
KONTAKT:
+386 41 767 282
info@pagonsport.si

PODATKI: 
Matična številka: 3603903000
ID. št. za DDV: SI78136610
TRR pri INTESA SANPAOLO BANKI:
SI56 1010 0005 3476 483
Sem zavezanec za DDV

Se vam zdimo zanimivi?

Je naša ponudba pritegnila vaše zanimanje?

Povprašajte nas