Za podjetja

Z razvojem naših storitev  in programov želimo podjetjem ponuditi kvalitetno podporo pri promociji zdravja na delovnem mestu. Naši produkti so inovativni in gredo v korak s časom. Poudarek dajemo aktivnemu preživjanju prostega časa v naravi v kombinaciji z aktivnostmi, ki jih zaposleni izvaja-jo na delovnem mestu. Z našim svetovanjem si delavci izberejo ustrezen in njim prijazen program, katerega izvajajo preko celega leta, tako v podjetju kot tudi v njihovem prostem času.

Za podjetja imamo pripravljene različne pakete, ki jih prilagodimo njihovim poslovnim procesom s ciljem čim večjega učinka preventivnih športno-rekreativnih programov na zaposlenega.

V naši ponudbi lahko izbirate med celostnimi programi, ki zajemajo vse faze: od načrtovanja programa, usposabljanja zaposlenih, praktičnih delavnic zanje, opremljanja poslovnih prostorov s primernimi pripomočki, spremljanja poteka programa do analize celotnega programa. Cilj nam je dolgoročno dvigniti nivo sposobnosti zaposlenih in jim tako omogočiti visoko storilnost tudi v poznejši delovni dobi.

Dokazano je, da je strošek podjetij, ki ne vlagajo v preventivno dejavnost, zaradi bolniških odsotnosti zelo visok. S postopnimi preventivnimi koraki lahko skupaj ustvarimo boljše pogoje dela in večjo storilnost zaposlenih. "ZMAGA" bo obojestranska, saj boste imeli zadovoljnega in kreativnega zaposlenega, podjetje pa manj stroškov zaradi bolniških odsotnosti.

Zavedamo se, da je prvi korak vedno najtežji in odlašamo do točke, ko nas bolezen oz. nezmožnost opravljanja vsakodnevnega dela postavi pred dejstvo: NEKAJ BO POTREBNO SPREMENITI! Tukaj lahko z našo strokovno ekipo postanemo vaš sopotnik in pomočnik.  

Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem se bomo odzvali.
E-pošta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
GSM: 041 767 282


NAŠI GLAVNI PRODUKTI ZA PODJETJA SO:
PAKET "KOCKA USPEHA", v katerem združimo različne aktivnosti v naravi, postavitev glavnih temeljev sodelovanja in delovanja posameznika, skupine in podjetja... Program prilagodimo številu udeležencev, ciljem in željam naročnika. Izvajamo jih v majhnih skupinah in na odličnih lokacijah.
kocka uspeha 1


MNENJA STRANK:
"Kocka uspeha" je bil program, ki ga je naša PROEN skupina z veseljem izbrala za svoj del strokovnega izobraževanja. Skupaj z drugimi temami na našem srečanju je zaokrožila rdečo nit vseh glavnih procesov uspešnega tima - kreativnost, komunikacijo, zaupanje, profesionalnost, zaupanje in pozitivnost.
S samim programom smo dejansko spoznali, kaj je pomembno za učinkovito delovanje tima v podjetju. Verjamem, da bomo to uporabljali tudi pri vsakdanjem delu.
Zahvala in pohvala Mateju ter Petru za inovativen in sproščen pristop, pri katerem smo se zelo sprostili, zabavali in se povezali.
Želimir PAVLOVIĆ, u.d.g.i.e., Vodja projektov PROEN


Vaša delavnica oziroma team building je vsekakor dosegel svoj cilj. Naša ekipa je delovala povezano in ob iskanju ključev smo se zelo zabavali. Hkrati smo uživali ob čudoviti pokrajini, lepih razgledih in ob veselem druženju nas ni ustavil niti dež. 
Skupaj smo se lotevali izzivov, enkrat je pobudo prevzel eden, drugič drugi, vedno pa smo vsi sodelovali in se spodbujali. Ob tem smo se seveda tudi bolje spoznali, se zamislili in dodobra nasmejali. 
Na večerji in na poti domov smo že obujali spomine na naš skupni dan, čaka pa nas še razkritje 'gradnikov' in 'rušilcev' v naši kocki uspeha, ki bo poskrbelo, da se bo naša zgodba o rasti in razvoju nadaljevala.
Druženje nas je vsekakor zbližalo, sprostilo in bolj povezalo. Veliko smo se naučili drug o drugem.
Še enkrat hvala za čudovito izpeljan dan.
Tatjana Potokar - Direktorica podjetja EMMA

KOCKA USPEHA emma 2018


AKTIVNA AVANTURA:
SKIKE, NORDIJSKA HOJA, ISKANJE SKRITEGA ZAKLADA, DISK GOLF, ORIENTACIJA, ZIP LINE...
Pripravimo vam paket različnih dejavnosti glede na vaše želje in potrebe. Poskrbimo za prevoz, hrano, organizacijo in izvedbo avanture.

kolaz 1


OSTALI PRODUKTI, KATERE LAHKO IZBERETE:
- priprava načrtov  in izvedba programov za promocijo zdravja na delovnem mestu,

- skupinski tečaji različnih aktivnosti v naravi,
- aktivni dnevi za podjetja in njihove poslovne partnerje,
- predavanja za zaposlene na temo zdravega življenjskega sloga. 

aktivno_podjetje

 Zadovoljne stranke in podjetja: PROEN, MSM, EMMA, VRTEC RADOVLJICA, NOVI PLAMEN, VRTEC IDRIJA...

Prijavi se na novice tukaj ->

PAGON ŠPORT, Matej Pagon s.p. - Agencija za šport in prosti čas

NASLOV:
Ljubno 127
4244 PODNART
Slovenija
KONTAKT:
+386 41 767 282
info@pagonsport.si

PODATKI: 
Matična številka: 3603903000
ID. št. za DDV: SI78136610
TRR pri INTESA SANPAOLO BANKI:
SI56 1010 0005 3476 483
Sem zavezanec za DDV

Se vam zdimo zanimivi?

Je naša ponudba pritegnila vaše zanimanje?

Povprašajte nas