Za podjetja


Za podjetja imamo pripravljene različne pakete, ki jih prilagodimo njihovim poslovnim procesom s ciljem čim večjega učinka preventivnih športno-rekreativnih programov na zaposlenega.

V naši ponudbi lahko izbirate med celostnimi programi, ki zajemajo vse faze: od načrtovanja programa, usposabljanja zaposlenih, praktičnih delavnic zanje, opremljanja poslovnih prostorov s primernimi pripomočki, spremljanja poteka programa do analize celotnega programa. Cilj nam je dolgoročno dvigniti nivo sposobnosti zaposlenih in jim tako omogočiti visoko storilnost tudi v poznejši delovni dobi.

Dokazano je, da je strošek podjetij, ki ne vlagajo v preventivno dejavnost, zaradi bolniških odsotnosti zelo visok. S postopnimi preventivnimi koraki lahko skupaj ustvarimo boljše pogoje dela in večjo storilnost zaposlenih. "ZMAGA" bo obojestranska, saj boste imeli zadovoljnega in kreativnega zaposlenega, podjetje pa manj stroškov zaradi bolniških odsotnosti.

Zavedamo se, da je prvi korak vedno najtežji in odlašamo do točke, ko nas bolezen oz. nezmožnost opravljanja vsakodnevnega dela postavi pred dejstvo: NEKAJ BO POTREBNO SPREMENITI! Tukaj lahko z našo strokovno ekipo postanemo vaš sopotnik in pomočnik.


Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem se bomo odzvali.

E-pošta: matej@pagonsport.si

GSM: 041 767 282


Zadovoljne stranke in podjetja: